Spandoek maken om aandacht te pakken

Zoek jij een manier om direct op te vallen? Wil jij zonder enige moeite gelijk de aandacht pakken met promotiemiddelen? Ga dan een spandoek maken! Met een mooi, professioneel spandoek grijp je vast en zeker de aandacht die je wilt. Gelukkig is een spandoek maken vandaag de dag zeer eenvoudig. Je hoeft niet meer zelf te prutsen. Voor een leuk bedrag kan je een professionele spandoek maken. Jij kiest het materiaal, wat erop moet komen te staan en zij maken het voor je! Een spandoek maken om de aandacht te pakken van potentiële klanten was nog nooit zo makkelijk.

Jouw persoonlijke spandoek maken

Als bedrijf heb jij natuurlijk een bepaalde stijl waarin al het promotiemateriaal gedrukt is. Wanneer je een spandoek gaat creëren, wil je natuurlijk wel een spandoek maken die in lijn staat met de rest van de promotiemiddelen. Gelukkig is dat helemaal geen probleem bij Printdeal.be. Daar kun je op twee manieren jouw eigen ontwerp aanleveren. Hierdoor weet je zeker dat je een spandoek besteld die echt bij jouw bedrijf past. Jouw persoonlijke spandoek maken is bij Printdeal.be zo makkelijk dat een kind de was kan doen. Het enige wat jij moet doen, is de volgende twee stappen volgen.

 

Stap 1: soort spandoek selecteren

De eerste stap is om het product samen te stellen. Dit houdt met andere woorden in dat je een soort spandoek moet selecteren. Een spandoek maken begint immers bij het uitzoeken van het materiaal. Ga je bijvoorbeeld voor een klassiek PVC reclamedoek? Of wil je toch liever een spandoek maken van vlaggendoek? Bij Printdeal.be kies je uit 5 verschillende mogelijkheden. Zo is er de PVC-frontlit, Mesh, Vlaggendoek, Blockout en Budget PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en is daardoor weer beter geschikt voor andere doeleinden. Wil je bijvoorbeeld dat jouw spandoek goed winddoorlatend is? Dan moet je een spandoek maken van Mesh.

Stap 2: het ontwerp aanleveren

Er zijn twee manieren waarop je de tweede stap kan volgen. Wanneer je al een prachtig ontwerp hebt, dan kun je deze simpelweg aanleveren tijdens het bestelproces. Heb je echter nog geen ontwerp, maar wil je dit wel graag ontwikkelen? Dan heeft Printdeal.be de oplossing voor jou. Zij hebben namelijk een gebruiksvriendelijke designer tool waarmee het echt een eitje wordt om een prachtige spandoek te ontwerpen. Zoals je ziet is een spandoek laten maken bij Printdeal.be ontzettend makkelijk en stiekem zelfs leuk.