Nieuwe kleding nodig om te kunnen fitnessen?

Steeds meer mensen letten op hun gezondheid en bewegen hierdoor vaker. Sommigen voeren een sport in teamverband uit zoals voetbal, basketbal, volleybal e.d. terwijl anderen liever op eigen tempo willen sporten. Voor zowel mensen die sport beoefenen in teamverband of in hun eentje is fijn zittend kleding super belangrijk. In dit artikel geven wij tips omtrent het vinden van fijn zittend materiaal waarmee je niet al te veel zweet. Is zweten toch een probleem? Blijf in ieder geval dan verder lezen.

Zweet absorberen

Een heren bamboe boxershorts zit super fijn en aan de andere kant absorbeert het 70% meer vocht in vergelijking tot katoenen boxers. De reden hiervoor is, omdat de boxershort van bamboeviscose wordt gemaakt. Bamboe is van nature een super fijn materiaal en voelt overigens zijdezacht aan. Tevens neemt het nog ook zo’n 70% meer vocht op in vergelijking tot katoen en ander materiaal.

Hierdoor kun je dus goed en intensief sporten, zodat dat je hele onderbroek vol zit met gezweet. Als dit het geval is, dan is het sporten op een gegeven moment niet meer aangenaam waardoor je genoodzaakt bent om te stoppen.

Geen irritatie aan voeten

De sokken van bamboe worden ook steeds meer bekend onder mensen met irritatie aan de voet. Met de bamboe sokken ben je goed gedekt want de sokken zijn van nature antibacterieel en hebben hierdoor een fijn en zachte stof. Tevens absorbeert ook de sok al je zweet en zo voorkom je ook irritatie en stinkende voeten.

Je kunt de sokken in verschillende vormen en maten vinden. Zo heb je enkelsokken puur voor het sporten en je hebt wat langere sokken die je onder een zakelijke broek kunt aantrekken, of gewoon onder je spijkerbroek.

Kortom, de voordelen van een bamboe boxershort, ondergoed en sokken zijn talloos. Waar wacht je nog op? Bestel nog vandaag je nieuwe paar sokken en boxers bij o.a. Bamboo Basics!