Woolrich jas

Schoenen om in te staan

Onze voeten zijn bedoeld om op te lopen. Daardoor is de onderkant van onze voeten ook erg dik in huid. Maar in de loop van tijd ondervond men dat schoenen nodig waren om hun voeten te beschermen zowel tegen objecten die de huid kunnen penetreren en tegen de kou en warmte. De eerste schoenen waren simpel, de huid van dieren, zoals leer, beschermde erg goed tegen de kou en was erg stevig. Een tijd later kwamen er sandalen en daarna de wat modernere schoenen zoals de mason garments heren. Tegenwoordig heeft de schoen twee functies, de primaire functie om de voeten te beschermen en de secundaire functie is mode.

Lopen in stijl

De meeste mensen lopen tegenwoordig met merkschoenen rond. Fijne schoenen die zowel goed zitten en er goed uitzien, zoals de mason garments heren. Verder heb je vele stijlen schoenen. Zo heb je voor de mannen sneakers, of juist schoenen die je bij pakken draagt. En voor vrouwen zijn er laarzen of schoenen met hoge hakken. Elk heeft zijn eigen stijl. Tijdens het uitgaan dragen vrouwen meestal hoge hakken en mannen sneakers. Zomerse sandalen en slippers horen ook bij de zomercollectie.

Kwaliteit jassen

Jassen komen in alle soorten en maten, waardoor het verschil groot is. De jas heeft ook bepaalde functies, zo kan het juist helpen tegen de kou, maar ook voor comfort. Vergeet niet dat stijl en mode ook de stijl van een jas beïnvloedt. De stone island jas biedt goede comfort maar houdt de torso ook lekker warm. Verder biedt  de jas ook veel bergruimte door de grote zakken, zo kan je er veel in kwijt. Het ontstaan van een jas gebeurd in een ontwerpfase, waarna het naar de fabriek gaat en daar wordt de jas uiteindelijk gemaakt. Een paar weken later na de grote reis ligt de jas in de winkels. En is dan klaar voor de verkoop.