Jezelf beveiligen

Bij sommige beroepen is het belangrijk om veiligheid voorop te stellen. Dit weten ze bij Secure2go.nl/be/ maar al te goed daarom hebben zij een alarmknop voor noodgevallen ontwikkelt die bij een aantal beroepen goed van pas kan komen. Lees hier welke beroepen profijt hebben van een alarmknop! Heb jij een van de onderstaande beroepen? Ga dan naar de website van Secure2go en informeer naar meer informatie. Een alarmknop kan namelijk geheel op maat en op voorkeur aangepast worden, zodat jij je veilig kan voelen tijdens je werk.

Advocaten

Advocaten hebben profijt van een noodknop advocaten, omdat zij soms in gesprek zijn met cliënten of de tegenpartij en dit gesprek een gevaarlijke situatie kan worden. Een advocaat schakel je namelijk vaak pas in als je de wet hebt overtreden of als je een onenightstand hebt met iemand, hier komen intense gevoelens bij kijken die niet iedereen even goed onder controle heeft. Door een alarmknop bij zich te hebben kunnen zij direct iemand inlichten bij een alarmcentrale die hulp kan sturen. Dit is ideaal voor voornamelijk strafrechtadvocaten, maar let op dat ook bij echtscheidingsadvocaat een alarmknop handig kan zijn.

Bouw

Ook werknemers in de bouw hebben baat bij een persoonlijk alarm, omdat zij vaak alleen werken en door de omstandigheden van hun werk. Door hun werk en de omstandigheden is de kans groot dat zij zich in een gevaarlijke of benarde situatie kunnen vinden. Denk hierbij aan een gevallen balk op een been die daardoor gebroken is of een ingestort gebouw waar je in het puin ligt. Om hier rekening mee te houden is een persoonlijk alarm ideaal, omdat zij hier snel en gemakkelijk hulp mee kunnen inschakelen.

Zorg

De alarmknop werd eerst alleen aan zelfstandige ouderen die alleen wilden woonden gegeven, maar tegenwoordig is het ook belangrijk dat het personeel in de zorg een persoonlijk alarm bijdraagt. Dit komt omdat sommige patiënten door hun verwarde toestand agressief kunnen worden en een gevaar zijn voor de zorgverlener. Met een noodknop kan een zorgverlener dan direct iemand inschakelen om hen te helpen met de situatie.