Massief eikenhout van de hoogste kwaliteit

Eikenhout is al eeuwenlang een ontzettend populaire houtsoort. Het hout is erg sterk, is goed bewerkbaar en ziet er mooi uit. Bovendien is eikenhout multifunctioneel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan eikenhouten meubels, vloeren en wanden. Zelfs in de jachtbouw wordt eiken gebruikt. Het duurzame karakter van het hout draagt bij aan deze populariteit. Daarbij weet je dat je jarenlang plezier zult hebben van de eikenhouten producten. Bij welk project ga jij het gebruiken?

Bestel op maat voor minder verspilling

Wil jij voor een project massief eiken kopen? Dan wil je alleen de hoeveelheid hout in huis halen dat je daadwerkelijk gaat gebruiken. Door het eikenhout op maat te bestellen, maak je het jezelf een stuk eenvoudiger. De panelen worden op de maten geleverd die jij nodig hebt, waardoor je zelf minder bewerkingen hoeft uit te voeren. Voor elk onderdeel bestel je een paneel in de juiste maat. Je hoeft daardoor niet zelf meer te gaan meten en rekenen. Ook blijf je met minder zaag- en restafval zitten en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Panelen op maat bestellen is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Er gaat op deze manier immers minder hout verloren. Zo hoeven er minder bomen gekapt te worden en blijft het bos gezonder.

Ideaal voor tafels

Wil jij graag een mooie, stevige tafel maken? Dan is massief eiken kopen een goed idee. Met de juiste afwerking krijg je een tafel die perfect in elk interieur past. Bovendien is het mogelijk om tafelbladen op maat te bestellen. Deze tafelbladen zijn al extra verstevigd, waardoor doorzakken wordt voorkomen. Ook bijpassende tafelpoten of onderstellen zijn verkrijgbaar. Zo wordt een prachtig massief eiken tafel maken een stuk eenvoudiger gemaakt. Ook hierbij geldt dat alles op maat gemaakt kan worden, waardoor je nooit meer betaalt dan dat je echt gaat gebruiken.