Een moderne website laten maken

Je kunt tegenwoordig voor een zacht prijsje een uitstekende website laten maken. In feite kan een bedrijf of stichting eigenlijk niet meer zonder. Je hebt een paar mogelijkheden om je site een winnend design te geven. En zo je conversie een enorme boost te bezorgen.

Vind de perfecte atmosfeer

Een goede webshop sluit één op één aan bij het bedrijf waarvoor hij ontwikkeld wordt. Verschillende bedrijven hebben verschillende sferen. Een sauna heeft bijvoorbeeld een website nodig met zachte kleuren en sierlijke elementen, die van een bouwbedrijf is stoer en no nonsens. En de website van een dokterspraktijk of een kantoor mag clean en helder wezen. Maar misschien heb je zelf een heel eigen beeld van de toekomstige website van jouw bedrijf. En het fijne is, echt alles is mogelijk. Als jij in overleg met je webdesigner een perfect ontwerp realiseert, dan sluit je online promotie perfect aan bij de missie van je onderneming.

Een meertalige site: ideaal voor internationale ondernemers

Verdient jouw bedrijf veel met de verkoop aan internationale klanten? Kies er dan voor om je website te laten opstellen in verschillende talen. Een klant kan heel eenvoudig, door zijn vlag aan te klikken, kiezen in welke taal hij of zij je website wil lezen. En als je iemand aanspreekt in zijn eigen taal, is het veel makkelijker om hem te overtuigen van de meerwaarde van jouw bedrijf en producten. Een meertalige website lijdt dus tot betere conversie over de grens. 

Een portfolio dat spreekt

Als je een beeldend kunstenaar bent, bijvoorbeeld een professioneel fotograaf, schilder of designer, wil je uiteraard een eersteklas portfolio. Een perfect en uitgebreid portfolio op een website is eenvoudig te realiseren, en zorgt ervoor dat bezoekers jouw werk tot in de kleinste details kunnen ervaren. Kies voor een portfolio met aantrekkelijke lightboxes en het vertraagd laden van afbeeldingen. Hierdoor blijft je site snel en overzichtelijk, terwijl je er toch duizenden foto’s op kunt plaatsen. Met behulp van buttons kan je bovendien je klanten de optie geven om direct één van je werk aan te schaffen.